14.3 C
Blanes
El cos va ser desenterrat i estava dins un bidó ple de ciment

La sospitosa pel crim del bidó de Lloret, del 2004, està evadida de la justícia

Després de sortir en llibertat sota fiança, la tarotista Norma Beatriz Kuike ha deixat de comparèixer al jutjat.

El cos va ser desenterrat i estava dins un bidó ple de ciment

Darreres Notícies

La sospitosa d’assassinat pel crim del bidó de Lloret de Mar, de l’any 2004, està evadida de la justicia. Després de sortir en llibertat sota fiança, la tarotista Norma Beatriz Kuike ha deixat de comparèixer al jutjat.

Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el jutjat d’instrucció 4 de Blanes ha dictat una ordre de recerca, detenció i entrega contra aquesta dona. És la sospitosa d’assassinar Ana Maria Martos el gener del 2004 i ordenar ocultar el cos ficant-lo dins un bidó ple de ciment i enterrant-lo en una parcel·la de Lloret.

La policia va trobar el cadàver nou anys després, al 2013, i la investigació va apuntar cap a Kuike, que aleshores estava a l’Argentina. El jutjat va sol·licitar l’extradició i, finalment, va passar a disposició judicial a principis del 2015. El jutjat instructor va ordenar l’ingrés a presó però finalment l’Audiència de Girona va fixar una fiança de 10.000 euros i Kuike va sortir en llibertat.

Tot i que al principi la sospitosa va complir amb les compareixences periòdiques al jutjat, ho va deixar de fer. Per això, el jutjat l’ha declarat en rebel·lia i ha dictat l’ordre de la seva detenció.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist