11.1 C
Lloret de Mar

‘Sous la plage’, una reflexió sobre la crisi dels refugiats basada en una experiència real

La funció, impulsada per la secció de Benestar i Família amb la col·laboració de la Plataforma per la Pau, arriba aquest divendres, a les 21 hores, al teatre municipal. El preu és de 6 euros.

'Sous la plage'
'Sous la plage'

Darreres Notícies

Aquest divendres, es representarà Sous la plage, que té l’objectiu de reflexionar al voltant de la crisi dels refugiats. Ho fa a través de Mohammad Bitari, un periodista refugiat d’origen sirià-palestí, que a banda d’interpretar la peça escènica també ha estat part fonamental en el procés de recerca i preparació de l’espectacle.

A partir de les seves vivències personals s’ha elaborat un arxiu sonor i visual sobre el seu país d’origen i l’experiència d’haver emigrat per motius polítics i de seguretat personal. En definitiva, suposa una mirada als fluxos migratoris de la Mediterrània, tal com explica el director de l’obra, Marc Villanueva.

Sous la plage és un espectacle programat per l’àrea de Benestar i Família. El seu regidor, Cristian Fernández, destaca que era important potenciar aquesta obra a causa del seu contingut social.

A la funció, també hi col·labora la Plataforma per la Pau, que ha preparat un debat després de la sessió. Hi participarà el protagonista de l’obra i els creadors artístics de Sous la plage. L’espectacle, que té una hora de durada, es representarà aquest divendres, a les nou de la nit, al Teatre municipal. El preu de les entrades és de 6 euros.

spot_img

El + Vist