26.4 C
Blanes
Joel Mont Montero (Instagram)

Suspesa la batuda d’aquest diumenge, després de trobar un cos sense vida

Tot i que caldrà esperar la confirmació oficial quan es faci l'autòpsia, la Plataforma Adonay assegura que es tracta de Joel Mont Montero.

Joel Mont Montero (Instagram)

Darreres Notícies

La Plataforma Adonay ha suspès la batuda programada per aquest diumenge al matí, després que aquest dissabte s’hagi trobat un cos. Tot i que els Mossos no n’han confirmat la identificació, a l’espera de l’autòpsia, des de la Plataforma han assegurat que es tracta de Joel Mont Montero.

El jove, de 32 anys i originari d’Andorra, va desaparéixer el 15 d’agost a Blanes, on residia des de fa un temps amb la seva mare.

circo de las estrellas
Screenshot 2023 09 02 20 33 24 559 com zhiliaoapp musically edit

Aquest cap de setmana s’havia organitzat una batuda amb voluntaris per intentar trobar-lo. Poca estona després de començar la recerca, un grup de persones ha loclaitzat un cadàver en avançat estat de descomposició. La plataforma ha confirmat que duia els pantalons i el rellotge d’en Joel.

Tot i així, caldrà esperar que l’autòpsia confirmi de manera oficial que es tracta del jove desaparegut. A més, els metges forenses hauran d’esclarir les causes de la mort.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist