29.1 C
Lloret de Mar
El comunicat del Lloret Esportiu Futbol Sala

Suspeses les competicions esportives durant les properes dues setmanes

Les Federacions esportives de Catalunya han decretat la suspensió de totes les activitats durant 15 dies com a mesura de prevenció pel coronavirus.

El comunicat del Lloret Esportiu Futbol Sala

Darreres Notícies

Els clubs esportius de Lloret de Mar no jugaran partits de competició durant les pròximes dues setmanes, com a mínim. Les Federacions esportives de Catalunya han decretat la suspensió de totes les activitats durant 15 dies com a mesura de prevenció pel coronavirus. Han pres aquesta decisió seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

Una de les primeres en pronunciar-se va ser la Federació Catalana de Futbol, ja havia assumit la directriu de la Federació Espanyola i dimecres va anunciar la suspensió durant dues setmanes de totes les competicions i activitats que organitza en totes les categories, tant en futbol com en futbol sala.

La Federació de Bàsquet també va emetre el mateix comunitat, amb mesures idèntiques. Tot seguit, un gran nombre de federacions esportives d’altres modalitats -com per exemple hoquei, natació, handbol, ciclisme o atletisme, entre moltes altres- van sumar-s’hi, tancant totes les lligues i activitats.

L’aturada de les competicions s’ha estès a tot l’estat espanyol i a altres països. No només en l’àmbit formatiu i territorial, sinó que les lligues professionals, com la Primera Divisió espanyola de futbol, han decidit suspendre les dues properes jornades. Les mesures s’han adoptat, fins i tot, a competicions de gran rellevància com la Champions League de futbol i també a la NBA de bàsquet, que ha anunciat l’aturada indefinida de la temporada pel positiu en coronavirus del jugador Rudy Gobert.

Hem d’afegir que entre les múltiples competicions anul·lades a Lloret de Mar aquests dies, hi ha la Trail que s’havia de celebrar el 22 de març i el MIC de futbol i bàsquet de Setmana Santa, del qual Lloret de Mar és una de les seus.

spot_img

El + Vist