11.4 C
Lloret de Mar
Exemples de les ombres juganeres d'aquest taller

Taller d’ombres ‘juganeres’ per a infants de 4 a 12 anys, aquest dijous, a la Biblioteca

Es durà a terme a partir de dos quarts de set de la tarda, a la sala infantil de l'equipament municipal.

Exemples de les ombres juganeres d'aquest taller

Darreres Notícies

Crear una obra artística mitjançant el joc amb siluetes. Aquesta és la proposta que s’ha programat a la Biblioteca aquest dijous. Es tracta del taller Site-silu-art, dirigit a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys. Consisteix en la projecció d’unes siluetes a la paret, creant una relació entre les pròpies ombres i l’espai on estan posades.

L’activitat va a càrrec de l’Ulldistret. Un representant, Ricard Ferran, explica que “projectem les ombres de les persones o els nens que vulguin jugar, provem quina és l’ombra va millor a la paret i així, entre elles, formen una mena de diàleg”.

El mateix Ulldistret serà l’encarregat de dibuixar a la paret les ombres dels participants. La història que acabaran creant quedarà exposada a la sala infantil de la Biblioteca durant un temps, perquè tothom pugui conèixer el resultat.

L’impulsor de l’activitat ja l’ha realitzat en altres poblacions i les valoracions que en fa són molt positives. El taller té l’objectiu de mostrar als més petits que l’art també pot néixer a partir del joc i la diversió. Intento que els nens s’adonin que allò que fem com una espècie de joc té una lectura artística i un missatge al darrere“, exposa per afegir que “explicar-ho és complicat, és més fàcil d’entendre si ho veus”.

Pràcticament ja estan esgotades les places per participar, amb una vintena de persones apuntades. Tot i així, des de l’organització es convida a tothom a presenciar la sessió. El taller Site-silu-art es durà a terme, aquest dijous, a partir de dos quarts de set de la tarda, a la sala infantil de la Biblioteca Municipal.

spot_img

El + Vist