19.2 C
Lloret de Mar
Logotip del SOM

Taller gratuït del SOM per calcular el marge de beneficis en un negoci

La sessió es farà aquest divendres (15 a 17 hores) al centre cívic del Rieral. Les inscripcions s'han de fer al SOM, al 972 34 97 15 o enviant un correu electrònic a [email protected].

Logotip del SOM

Darreres Notícies

Obertes les inscripcions per a una xerrada formativa sobre com calcular el marge de beneficis en un negoci. El taller -que es farà aquest divendres- explicarà com establir correctament el preu de venda i calcular el marge comercial per assegurar la viabilitat d’una botiga o empresa de serveis.

Anirà a càrrec de l’expert financer Salvador Figueras, que explica que a banda del marge brut, s’han de tenir en compte diferents despeses a l’hora de calcular els beneficis finals. L’expert financer explica que l’error més freqüent que cometen els petits empresaris és controlar només el compte corrent. I amb això, diu Figueras, no n’hi ha prou.

Salvador Figueras també remarca que a l’hora d’elaborar un pressupost és molt important calcular el punt d’equilibri, que és el nivell de vendes a partir del qual es comencen a generar beneficis. I apunta que en iniciar un negoci és habitual tenir pèrdues, però cal tenir-ho previst.

La sessió de formació -que és gratuïta– es farà aquest divendres de 3 a 5 de la tarda, al centre cívic del Rieral. Les inscripcions s’han de fer al Servei d’Ocupació Municipal (SOM). Per telèfon, al 972 34 97 15 o enviant un correu electrònic a [email protected].

spot_img

El + Vist