7.2 C
Lloret de Mar

Taller sobre com utilitzar les xarxes socials en les petites empreses

L'organitza el SOM avui, de tres a cinc de la tarda, i és gratuït.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

El Servei d’Ocupació Municipal (SOM) ofereix un taller per explicar a petits empresaris com poden utilitzar les xarxes socials com a eina de comunicació fonamental per als seus negocis. El taller anirà a càrrec de Marc de Jaime, expert en màrqueting digital, que explica que avui en dia es pot afirmar que “si una empresa no existeix a internet pràcticament és com si fos inexistent”.

servicios profesionales jimenez

Marc de Jaime remarca que el primer que han de fer els petits empresaris és conèixer quines són les xarxes que més utilitzen els seus clients i, després, analitzar què demanen per poder anticipar-se.

El taller, que es farà avui de tres a cinc de la tarda, està obert a tothom i no cal tenir coneixement previ sobre les xarxes socials. La xarxa que s’esculli anirà en funció del tipus de client, tot i que algunes de les més destacades són Facebook, Twitter, Instagram i Linkedin.

Qui estigui interessat en el curs, que és gratuït, s’ha d’inscriure adreçant-se al SOM, al correu [email protected] La classe es farà a l’Escola d’Adults.

spot_img

El + Vist