10.1 C
Lloret de Mar

Taller sobre eines de comptabilitat per a petites i mitjanes empreses

L'organitza el Servei d’Ocupació Municipal (SOM). Es duu a terme aquest dimecres i dijous, de 3 a 5 de la tarda, a la Casa de la Cultura.

Eines de comptabilitat
Eines de comptabilitat

Darreres Notícies

Avui i demà es duu a terme a Lloret un taller per dotar d’eines de comptabilitat a persones sense coneixements financers profunds. 

El taller –que és gratuït i consta de dues sessions- inclou aspectes com elaborar una previsió financera -amb vendes, costos i optimització de recursos– així com saber interpretar les dades econòmiques i comptables del negoci. Aquest darrer aspecte el considera “fonamental” el ponent del taller, l’economista Salvador Figueras.

Figueras afegeix que amb aquestes dades “potser no donen la solució, però sí totes les preguntes i això és bo per poder fer avançar un negoci“. Tot plegat és el que s’ensenyarà als assistents del taller, adreçat a petites i mitjanes empreses, com comerços i establiments.

El ponent és membre de la fundació SECOT, d’àmbit estatal, que formen persones retirades del món empresarial, que volen oferir formació i assessorament.

El taller, que organitza el Servei d’Ocupació Municipal (SOM), es duu a terme aquest dimecres i dijous, de 3 a 5 de la tarda, a la Casa de la Cultura. Encara hi ha places disponibles. Per a més informació, truqueu al 972 34 97 15.

spot_img

El + Vist