28.5 C
Lloret de Mar
Una de les fotografies del projecte The Backway, en el qual es basa el taller.

Taller sobre migració africana i fotografia, a l’institut Rocagrossa

L’activitat -que s’adreça a famílies, alumnes i personal docent- està organitzada per Ruido Photo, l’Associació Federada de Famílies d’Alumnes de Catalunya i l’AMPA.

Una de les fotografies del projecte The Backway, en el qual es basa el taller.

Darreres Notícies

L’Institut Rocagrossa organitza aquest dissabte el taller “Migració africana a través de la fotografia”, basat en el projecte The Backway, el qual compta amb suport de National Geographic.

L’activitat s’adreça a famílies, alumnes i personal docent, i està organitzada per Ruido Photo, l’Associació Federada de Famílies d’Alumnes de Catalunya i l’AMPA del centre.

El projecte The Backway es basa en la imatge documental i la recerca periodística en profunditat sobre les principals rutes migratòries de l’Àfrica a Europa.

Davant les contínues imatges de migrants creuant i naufragant al Mediterrani, l’objectiu és respondre a la pregunta: què passa abans d’arribar al mar?

Una de les imatges del projecte The Backway
Una de les imatges del projecte The Backway

El projecte fotogràfic documental realitzat per Ruido Photo,
des del 2017 fins al 2020, ha culminat en diverses estratègies de sensibilització de l’educació per a la justícia global com exposicions, xerrades, tallers, cursos i un llibre.

Aquests tallers de sensibilització de Ruido Photo s’han dut a
terme a més de 30 instituts i centres educatius
d’ensenyaments de grau mitjà o superior de Catalunya. Aquest dissabte arriba a Lloret, a l’IES Rocagrossa.

El director de l’Institut Rocagrossa, Quique Molina, dona més detalls de la proposta.

TALL QUIQUE MOLINA ROCAGROSSA

Es tracta d’un taller gratuït. Avui és l’últim dia per fer les inscripcions. Es poden realitzar contactant amb l’Institut Rocagrossa a través del correu electrònic o per telèfon, al 972 36 74 89.

spot_img

El + Vist