26.9 C
Lloret de Mar
Els talls, a l'avinguda Vila de Tossa.

Talls intermitents de trànsit a l’avinguda Vila de Tossa

Causats per unes obres de llum i clavegueram, les restriccions s'han d'allargar dues setmanes.

Els talls, a l'avinguda Vila de Tossa.

Darreres Notícies

Aquesta setmana s’estan fent talls intermitents de trànsit a la principal via de circulació que hi ha a Lloret de Mar: l’avinguda Vila de Tossa, a l’alçada del carrer Felip i Gibert.

El motiu són uns treballs per donar servei de llum i clavegueram en un edifici que es construeix al carrer Girona, el qual està tallat del tot al trànsit.

Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana, assenyala que és “un sector molt concorregut, pels accessos a les escoles Immaculada Concepció i Esteve Carles, a més de ser un eix amb molt de trànsit“.

Amb motiu d’aquestes obres, els vehicles que van en sentit Tossa per l’avinguda del mateix nom s’han de desviar per al passeig marítim. En canvi, els que van en sentit Blanes tenen un carril habilitat per circular. A més, han quedat el·liminades aquests dies les parades de bus de les línies 2 i 14, ubicades al Teatre Municipal i al barri dels Pescadors.

Segons fonts municipals, els treballs han de durar uns 15 dies, per tant, s’han d’allargar fins la setmana que ve, però s’espera que acabin abans.

spot_img

El + Vist