13.3 C
Lloret de Mar

Tant dissabte com diumenge es recolliran signatures per acollir refugiats, a Lloret

Dissabte, la Plataforma per la Pau serà al carrer Sant Pere a la tarda i diumenge, des de les 12 hores, voluntaris de la campanya seran a la plaça Pere Torrent.

Casa Nostra, Casa Vostra
Casa Nostra, Casa Vostra

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana es duu a terme una gran recollida de signatures arreu de Catalunya per impulsar l’acollida de persones refugiades al país. S’organitza en el marc de la campanya unitària Casa Nostra, Casa Vostra. A Lloret, es recolliran firmes tant dissabte com diumenge.

La Plataforma per la Pau recollirà les firmes demà dissabte, a la tarda. La finalitat és recollir signatures pel manifest que reclama a les institucions catalanes que actuïn. Maria Carme Bernat, de la Plataforma per la Pau, ha explicat que seran al carrer Sant Pere, a davant del bari El Romaní.

De cara a diumenge, voluntaris de la campanya faran un seguit d’activitats a la plaça Pere Torrent. A les 12 del migdia i a les 7 de la tarda, es llegirà el manifest que reclama l’acollida dels immigrants.

Tant abans com després, hi haurà actuació dels gegants, música i un seguit de voluntaris explicaran les seves experiències amb els refugiats a Atenes, Malta i Scaramagas.

També es pot signar el manifest a través del web de Casa Nostra, Casa Vostra

spot_img

El + Vist