10.1 C
Lloret de Mar

El Team Albino comença una nova temporada de boxa i kickboxing al pavelló d’esports

El club ofereix entrenaments per iniciar-se o perfeccionar les arts marcials.

Entrenament de boxa
Entrenament de boxa

Darreres Notícies

El club esportiu de Boxa i Kickboxing Lloret, el Team Albino, ha començat el compte enrere per l’inici d’una nova temporada. Ofereix classes adaptades a diferents nivells i edats amb l’objectiu d’iniciar-se o perfeccionar les habilitats en arts marcials.

Les sessions van a càrrec d’Albino Orquera, campió d’Espanya de Full-Contact de l’any 2004. Acumula més de 25 anys dedicats a aquesta modalitat esportiva, en diferents estils com el kick boxing, el Muay Thai o la defensa personal. El mateix Albino Orquera explica que els entrenaments comencen “amb flexions i abdominals, després ve la part tècnica, en què s’aprenen a esquivar cops, a llançar-los, es corregeixen els moviments del cos i així successivament”.

Cada any compten amb uns 120 participants, de diferents categories i edats. Es tracta d’una activitat adreçada a un perfil molt ampli, amb la possibilitat de participar en diferents competicions al llarg de la temporada.

Tots els interessats en apuntar-se es poden posar en contacte amb l’entitat a través del seu web (www.teamalbino.com) o adreçant-se al Pavelló Municipal, on es duen a terme els entrenaments. A més, s’ofereix la possibilitat de fer una sessió gratuïta.

spot_img

El + Vist