14.6 C
Lloret de Mar

Teatre al carrer, amb humor absurd, a càrrec dels bascos The Funes Troup

L'obra podrà veure aquest dimecres, a les 20:30 hores, a la plaça Pere Torrent.

The Funes Troup
The Funes Troup

Darreres Notícies

Passar una bona estona amb humor absurd al carrer. Aquesta és la proposta de l’espectacle “Funes Van”, que es podrà veure aquest dimecres, a partir de les 20:30 hores, a la Plaça Pere Torrent.

Anirà a càrrec de la companyia basca The Funes Troup. La formació va néixer a partir de la unió de tres formacions diferents amb un mateix objectiu: oferir espectacles desenfadats i molts similars a les funcions de circ. Actualment, hi treballen tres actors: Gorka Pereira, Xabier Larrea i Rodrigo Lacasa. Aquest últim explica que a la funció es veuen “tres amics, que estem de festa en una caravana, de festa amb la música alta… però ens quedem sense cervesa i, fent un joc amb el públic, aconseguim cervesa d’alguna persona del públic“.

Serà la primera vegada que “The Funes Troup” actuarà a Lloret. Aquest espectacle ja fa tres anys que el duen a terme i, fins al moment, les valoracions són molt satisfactòries.

Segons Lacasa, un dels principals atractius és que l’obra “es fa al carrer, la gent s’ho troba, això et dóna molta llibertat a l’hora de comunicar i improvisar, l’espectacle és més viu”.

“The Funes Van” va dirigit a un públic familiar i, a llarg de l’espectacle, es combinaran diferents tècniques com els malabars, les acrobàcies i les sessions de clowns. Es podrà veure aquest dimecres, a dos quarts de 9 del vespre, a la plaça Pere Torrent.

spot_img

El + Vist