12.2 C
Lloret de Mar

Tercer lloc de Miguel Molina a les 6 hores d’Spa disputades a Bèlgica

Ha estat la segona cursa del Campionat del Món de Resistència, en la categoria GTE Pro, on el lloretenc corre amb l'italià Antonio Fuoco.

Miguel Molina
Miguel Molina

Darreres Notícies

Miguel Molina va pujar al podi a Bèlgica, en les 6 hores d’Spa, en la segona cursa del Campionat del Món de Resistència, en la categoria GTE Pro

servicios profesionales jimenez

El pilot lloretenc de Ferrari, juntament amb el seu company d’equip, l’italià Antonio Fuoco, va aconseguir el tercer lloc d’una prova marcada per tres banderes vermelles, que van aturar la sessió, i un bon grapat de banderes grogues.

Molina explica que va ser una cursa en què l’estratègia va guanyar molta importància i en què calia arriscar-se per aconseguir el primer podi de la temporada.

“Spa sempre ens guarda sorpreses, va ser una cursa de molta estratègia, d’arriscar en moments clau i al final vam aconseguir el primer podi d’aquest any”

Miguel Molina

Després d’aquesta cursa, Molina i Fuoco ocupen el cinquè lloc del campionat del món de resistència, amb 27 punts, a 30 de distància dels primers: Estre i Christensen, de Porsche, que en tenen 57.

La d’Spa ha estat la segona prova de la temporada, després de la celebrada als Estats Units, amb un cinquè lloc per Molina i Fuoco. Ara, la pròxima cita del campionat seran les 24 hores de Le Mans, una prova molt important, que puntua doble, i que, a més, compta amb un gran prestigi.

spot_img

El + Vist