28.5 C
Lloret de Mar
L'Aplec de la Sardana del 2019, abans de la pandèmia

Torna a la normalitat l’Aplec de la Sardana

Se celebrarà aquest diumenge al paratge de Santa Cristina, durant tot el dia.

L'Aplec de la Sardana del 2019, abans de la pandèmia

Darreres Notícies

Després de dos anys de restriccions, torna a la normalitat l’Aplec de la Sardana, que es farà aquest diumenge, al paratge de Santa Cristina.

Serà ja la 54a edició i, segons un dels impulsors, Jordi Rocas, s’intentarà que sigui el més semblant als aplecs que es feien abans de la pandèmia, tot i que són conscients que pot costar tornar a arrancar.

“És una mena de reconducció cap a la normalitat després de dos anys completament anormals, veurem com funciona, ho tenim tot preparat perquè sigui un aplec ben lluït”

Jordi Rocas

Per tant, és complicat preveure quantes persones s’aplegaran a Lloret aquest diumenge, tot i que probablement vinguin participants d’arreu de les comarques gironines, barcelonines i potser també lleidatanes.

El que encara no es farà serà el reconeixement que es feia cada any a una persona destacada del món sardanista. Un homenatge que es preveu recuperar més endavant. La resta del programa es manté.

“Hi haurà concurs de colles improvisades, dinar popular, una sardana d’incògnit, les puntaires fent una exhibició, una visita guiada a l’ermita i tot el que fem cada any als aplecs”

Jordi Rocas

El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, celebra que es pugui recuperar la normalitat.  

“Destacar que l’Aplec torna a la normalitat, que és el més important”

Cristian Fernández

Això sí, caldrà estar pendents del cel i, si plogués, l’aplec es traslladaria al pavelló municipal.

Les persones que vulguin dinar a l’Aplec de la Sardana, tenen temps de reservar el tiquet fins avui, al telèfon 972361833 o bé al web de l’Ajuntament. El preu és de 14 euros, mentre que si s’encarrega el mateix diumenge, serà de 16.

spot_img

El + Vist