12.3 C
Lloret de Mar

Torna a obrir les portes el centre comercial Carabela

Els comerços d'aquest espai han estat tancat fins fa poc per les resitrccions per la crisi del coronavirus. Ara torna a obrir amb ganes de tornar a activar-hi l'activitat.

Una de les botigues del centre comercial Carabela, altre cop oberta
Una de les botigues del centre comercial Carabela, altre cop oberta

Darreres Notícies

Després de mesos tancat per la situació de pandèmia, ha tornat a obrir les portes el centre comercial Carabela. Situat al principi de l’avinguda Just Marlès, tocant a mar, el centre treballa per reactivar l’activitat.

El centre comercial Carabela
El centre comercial Carabela

El president de la comunitat de propietaris, Josep Subirós, explica que els últims mesos han estat molt durs, però reconeix que han pogut subsistir gràcies a les ajudes de l’administració.

“La situació del turisme ja sabem quina és i si haguéssim estat oberts tampoc teníem les possibilitats del comerç que desitjaríem. Gràcies als ajuts hem pogut subsistir”

Josep Subirós

Tot i així, cal esperar que la situació turística torni a agafar força perquè hi ha establiments que no es poden permetre tenir personal contractat si no incrementen les vendes.

“Alguns dels comerços que tenim han quedat molt malmesos i recuperar tot això ens costarà una mica”

Josep Subirós

Josep Subirós lamenta que els lloretencs sovint han viscut “d’esquena al Carabela” i recorda que és un centre comercial molt ben ubicat i amb unes instal·lacions en molt bon estat.

“Té una ubicació privilegiada i no hem deixat en cap moment que la infraestructura del centre quedi malmesa”

Josep Subirós

La regidora de Comerç, Lara Torres, celebra que el Carabela hagi pogut tornar a obrir les portes i recorda que hi ha establiments destinats als veïns de la vila. En aquest sentit, lamenta que s’hagi entès el centre comercial com a un espai enfocat per als turistes.

“Probablement la gent hem interioritzat que era un negoci més enfocat per al visitant i, a més, al voltant del Carabela no hi viu la gran massa de la població de Lloret tot l’any”

Lara Torres

Tot i així, des del Carabela seguiran tenint molta cura de les instal·lacions i treballant fort per intentar ampliar el nombre de botigues i millorar la seva oferta global.

spot_img

El + Vist