Dissabte, 23 gener 2021
13.6 C
Lloret de Mar
L'aparcament de Sa Caleta, aquest matí (NRLL)

Torna a ser gratuït l’aparcament de Sa Caleta, com cada any a aquesta època

A més, estan inactives totes les zones blaves, excepte la del passeig marítim, i algunes zones de càrrega i descàrrega.

L'aparcament de Sa Caleta, aquest matí (NRLL)

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

L’aparcament municipal de Sa Caleta torna a ser gratuït a partir d’avui dilluns. És una mesura que es pren cada any per aquestes dates, tal com ha explicat el regidor de Mobilitat i Aparcaments, Cristian Fernández.

Pel que fa a la resta d’aparcaments municipals, es mantenen igual durant tot l’any, amb la primera hora gratuïta i la segona a meitat de preu per als vehicles que paguen l’impost de circulació a Lloret.

Respecte a les zones blaves, ja fa unes setmanes que estan totes inactives, excepte la del passeig marítim, que es manté tot l’any, però que redueix l’horari i deixa de ser de pagament les 24 hores. L’horari ara és al matí de nou a dues i a la tarda de quatre a set.

Zona blava Passeig Camprodon i Arrieta de Lloret
Zona blava Passeig Camprodon i Arrieta de Lloret (NRLL)

I també queden inhabilitades algunes zones de càrrega i descàrrega que durant aquesta època pràcticament no s’utilitzaven i ara se senyalen amb un cartell verd que permet que hi aparqui tothom.  

De moment és aviat per indicar fins quan duraran totes aquestes mesures d’aparcament, ja que caldrà estar pendents de com evoluciona la pandèmia.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.