17.1 C
Blanes
Una classe de dansa amb Cristina Catalán (L'Aurora)

Torna el taller de dansa de l’Aurora amb Cristina Catalán

Es farà al Teatre, cada dilluns, a partir del 9 d’octubre, i, com és habitual, hi haurà un grup als matins (10 hores) i un a les tardes (18 hores).

Una classe de dansa amb Cristina Catalán (L'Aurora)

Darreres Notícies

L’Aurora organitza, un any més, el taller de dansa amb la ballarina Cristina Catalán. Es farà al Teatre, cada dilluns, a partir del 9 d’octubre, i, com és habitual, hi haurà un grup als matins (10 hores) i un a les tardes (18 hores).

L’objectiu principal d’aquest taller és passar una bona estona i fer xarxa amb altres persones, a la vegada que es fa exercici i, evidentment, es balla.

“Vam incorporar una sèrie d’exercicis a l’inici de la classe que van tenir molt bona acollida i després acabàvem la classe ballant i crec que aquest any tirarem per aquesta línia”

Cristina Catalán
circo de las estrellas
cristina catalan dansa aurora 8
Una classe de dansa amb Cristina Catalán (L’Aurora)

Les portes són obertes a tot perfil de persones, tant dones com homes, tot i que sempre costa animar el sector masculí. I, a més, les classe són per tots els nivells.

“Als grups de l’Aurora sempre intento que siguin multinivell, perquè sempre hi ha molt de moviment i miro que no hi hagi una classe que, si no has fet l’anterior, no la puguis seguir”

Cristina Catalán

Per apuntar-s’hi, cal contactar amb l’Aurora o directament amb Cristina Catalán.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist