14.3 C
Blanes
Es fa una crida per posar el xip als gats.

Torna la campanya de posar el xip gratuïtament a les mascotes

S'allarga tot el mes d'octubre, per a gats, gossos i fures, als centres col·laboradors: Ignasi Mir, Clínica Veterinària Lloret, Vellmarí i Canvet.

Es fa una crida per posar el xip als gats.

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana comença el mes d’octubre i, un any més, es duu a terme la campanya d’identificació i cens de mascotes a la vila. Hi col·laboren els quatre centres veterinaris habituals: la Clínica Ignasi Mir, Clínica Veterinària Lloret de Mar, centre El Vellmarí i Canvet.

La campanya permet, de manera totalment gratuïta, implantar el xip i donar d’alta al cens a gossos, gats i fures. En aquest sentit, des del consistori es fa una especial incidència en xipar els gats. La regidora de Benestar Animal, Vereda López, exposa que “us animem a participar de la campanya, així en cas de pèrdua o qualsevol tràmit, sabem de qui és l’animal”.

El funcionament és ben senzill: els propietaris han de dur les seves mascoltes als centres veterinaris i demanar que es posi al xip a l’animal. La campanya “Fem-ho bé! Identifica’m” fomenta l’identificació dels animals de companyia, amb una mitjana de 200 mascotes xipades cada vegada. La iniciativa es duu a terme cada any des del 2016 i s’allarga tot el mes d’octubre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist