13.5 C
Blanes
La Lloret Comerç Fest del 2022 (Zalo Photos)

Torna la Lloret Comerç Fest amb botigues obertes fins a les 0.30 hores

Comença avui a les 19 hores, amb descomptes especials, espectacles a la via pública i una zona de restauració a la plaça de l’Església.

La Lloret Comerç Fest del 2022 (Zalo Photos)

Darreres Notícies

Torna la Lloret Comerç Fest. Aquesta nit és la vetllada central, amb botigues obertes fins a dos quarts d’una de la matinada, descomptes especials, espectacles a la via pública i una zona de restauració a la plaça de l’Església.

La festa del comerç local l’organitzen el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i l’associació de comerciants. És el que antigament s’anomenada Lloret Night Shopping i que l’any passat es va canviar de nom per donar-li més pes al fet que es tracta de la festa del comerç.

Una edició anterior de la Lloret Comerç Fest (Zalo Photos)
Una edició anterior de la Lloret Comerç Fest (Zalo Photos)

Paral·lelament, aquests dies, els clients que facin compres de 20 euros en establiments adherits a l’associació (excepte en llibreries, fleques, pastisseries, llaminadures i ferreteries, que són 7 euros), entraran en el sorteig de 300 euros per gastar en una botiga de la vila. El sorteig està obert fins al 7 d’octubre.

La zona de restauracio de la Lloret Comerç Fest (Zalo Photos)
La zona de restauracio de la Lloret Comerç Fest (Zalo Photos)

El gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, anima a tothom a gaudir de la festa del comerç.

“Volem que vinguin, que s’ho passin bé i, sobretot, que comprin, que és el que ens interessa, per això fem aquesta activitat”

Francesc Alsina

El regidor de Promoció Econòmica, Nino Gómez, explica que, com és habitual, hi haurà espectacles per tots els carrers i places que envolten l’eix comercial, a banda d’una zona infantil a la plaça del Doctor Adler.

“Hi haurà colles itinerants que van passant per diferents escenaris que estan ubicats a les places del voltant de l’eix comercial”

Nino Gómez
Un espectacle itinerant (Zalo Photos)
Un espectacle itinerant (Zalo Photos)

Nino Gómez fa una crida perquè tothom gaudeixi de tot el que s’ha programat amb l’objectiu final de dinamitzar la zona comercial de Lloret de Mar i que la gent compri.

“Volem dinamitzar i promoure el comerç amb una data assenyalada: la idea és que la gent gaudeixi dels carrers, que gaudeixi dels espectacles i promoure el comerç al voltant d’aquests espectacles i d’aquestes promocions”

Nino Gómez
Paco La Voz & Bertran's Show mai fallen (Zalo Photos)
Paco La Voz & Bertran’s Show mai fallen (Zalo Photos)

La Lloret Comerç Fest s’havia de fer al maig, però es va haver d’anul·lar per les condicions meteorològiques. Avui arriba coincidint amb la setmana en què s’ha celebrat el Dia Mundial del Turisme. Els espectacles començaran a les set de la tarda i s’allargaran fins passada la mitjanit.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist