8.3 C
Lloret de Mar

Tornen les activitats que organitza el Banc del Temps per als socis

Aquesta setmana es reactiven les activitats que l’associació de dones L’Aurora organitza per als socis del Banc del Temps. Són les converses en anglès i francès i les caminades arreu de Lloret. Una membre de l’entitat, Conxa Alférez, recorda que les xerrades en altres idiomes van començar l’any passat per la demanda que hi havia. […]

Logo
Logo

Darreres Notícies

Aquesta setmana es reactiven les activitats que l’associació de dones L’Aurora organitza per als socis del Banc del Temps.

Són les converses en anglès i francès i les caminades arreu de Lloret. Una membre de l’entitat, Conxa Alférez, recorda que les xerrades en altres idiomes van començar l’any passat per la demanda que hi havia. Les converses en francès es fan els dijous de sis a set de la tarda i les que són en anglès, divendres de set a vuit del vespre, a la Casa de la Cultura. En tots dos casos, es fan diferents grups si els assistents tenen nivells diferents.

El Banc del Temps també organitza caminades cada dissabte al matí, a partir de dos quarts de deu des de la porta de la Casa de la Cultura.

Conxa Alférez recorda que la gràcia del Banc del Temps és que els socis intercanvien favors sense necessitat de posar-hi diners pel mig. Perquè tots els socis es coneguin, l’Aurora organitza diferents trobades al llarg de l’any.

spot_img

El + Vist