24.6 C
Lloret de Mar
Els premiats de l'edició anterior de la Nit de la Cultura Lloretenca, a l'escenari del teatre

Tot a punt per a la Nit de la Cultura Lloretenca

Els premiats de l'edició anterior de la Nit de la Cultura Lloretenca, a l'escenari del teatre

Darreres Notícies

La cultura lloretenca, protagonista avui en el teatre. A partir de dos quarts de 9 del vespre, s’hi entreguen els premis literaris sobre de viatges. En aquesta 10a edició del concurs, s’hi han presentat 426 treballs, 73 més que l’any passat. Segons fonts municipals, si bé ha baixat la participació en adults, s’han incrementat especialment les obres juvenils. La Nit de la Cultura Lloretenca inclou més guardons com el Joan Llaverias de contes infantils il·lustrats, a més del Sa Gavina, que l’entrega per última vegada l’Associació Popular d’Amics de la Cultura (APAC), que ha anunciat la seva dissolució.

Arseni Frigola, regidor de Cultura, afegeix que l’Ajuntament continuarà entregant el Sa Gavina, el qual forma part d’una vetllada molt especial. Subratlla que “Lloret és molt actiu, amb moltes associacions que treballen per la cultura i molta gent que ha fet l’esforç de presentar-se als premis literaris”.

De cara a demà, es presenten als jardins de Santa Clotilde unes visites guiades noves d’autor. “Es faran sobre demanda per part de gent i grups interessats en la mitologia present als jardins”, explica el regidor, que afegeix que aquest dissabte a les 18 h es fa la presentació de les visites oberta a tothom.

spot_img

El + Vist