6.4 C
Lloret de Mar

Tot a punt per al festival Som de Mar, que avui comença a muntar l’escenari als jardins de Santa Clotilde

Els concerts es duen a terme al pati de la casa dels Marquesos de Roviralta.

Els cartells del festival, al passeig marítim de Lloret
Els cartells del festival, al passeig marítim de Lloret

Darreres Notícies

Avui es comencen a muntar els escenaris, carpes, il·luminació i tots els detalls que faran possible tècnicament el festival Som de Mar, un dels pocs que es mantenen aquest estiu arreu del territori. Un certamen que es duu a terme per primera vegada a Lloret de Mar, amb un cartell de luxe: des de Mikel Erentxun, passant per José Mercé, Ramon Mirabet o Judith Nedermann.

Les actuacions es faran en un indret privilegiat: els jardins noucentistes de Santa Clotilde, que obren per primer cop el pati de la casa dels Marquesos de Roviralta. Tot plegat conforma l’essència del festival, “amb les nostres cales i entorn, un cartell de qualitat i alguna sorpresa”, segons el seu promotor, Carles Gilibets.

https://twitter.com/somdemarfest/status/1291110673855008771?s=20

El primer espectacle serà benèfic, a favor de Càritas. És aquest dissabte i anirà a càrrec del pianista francès Laurent Martín. Diumenge serà el torn d’un dels concerts més esperats, el de Judit Nedermann. La setmana que ve, fins el 30 d’agost, hi actuaran ABBA The New Experience, Gemma Humet i Fel Faixedas, Sofia Ellar, El Pot Petit, Ramon Mirabet, Mikel Erentxun i José Mercé.

Les entrades estan a la venda amb aforament limitat. Tota la informació sobre els concerts, així com la compra de bitllets, es pot trobar al web del festival Som de Mar.

spot_img

El + Vist