19 C
Lloret de Mar
La banda de tribut a ACDC en un concert a la sala Razzmatazz

Tots els èxits dels mítics ACDC, aquest dissabte al Clon Festival

Actuaran The Bon Scott Band, que porten des de 1997 fent homenatge al grup que ha creat himnes com ‘Highway to hell’, ‘Thunderstruck’ o ‘Back in black’.

La banda de tribut a ACDC en un concert a la sala Razzmatazz

Darreres Notícies

El ‘hard rock’ dels ACDC sonarà aquest dissabte, al Clon Festival. La banda que els fa tribut és The Bon Scott Band, que porta des de 1997 fent homenatge a la banda que ha creat himnes com ‘Highway to hell’, ‘Thunderstruck’ o ‘Back in black’.

El seu bateria, Toni Hurry, explica que el grup el formen “músics experimentats i sobretot fanàtics dels ACDC”, a qui han arribat a conèixer en persona. Assegura que el concert del proper cap de setmana a Lloret serà “especial i fidel” al grup. I puntualitza que “des del respecte, no fem tribut, fem homenatge als ACDC”.

La banda repassarà les cançons més conegudes de la 1a i la 2a etapa dels ACDC. Actuaran a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre, aquest dissabte, a partir de dos quarts d’onze de la nit.

Cartell de The Bon Scott Band, del Clon Festival
Cartell de The Bon Scott Band, del Clon Festival

Recordem que, atesa la situació de pandèmia, s’ha canviat l’emplaçament dels concerts, que es fan en aquest espai per poder acollir més públic. A més, l’aforament és limitat i els assistents estan asseguts i amb mascareta en compliment de les mesures anticovid.

spot_img

El + Vist