4.2 C
Lloret de Mar

Tres beques i quatre medalles de l’Escola de Dansa Almudena Santisteban, al concurs Vila de Blanes

Les guanyadores de les beques són Mariona González, Emma Melero i Laia Guinart, que han aconseguit dues medalles de plata i dues de bronze.

Les noies de l'escola (Escola de Dansa Almudena Santisteban)
Les noies de l'escola (Escola de Dansa Almudena Santisteban)

Darreres Notícies

Resultats molt destacats per l’Escola de Dansa Almudena Santisteban en el concurs de dansa Vila de Blanes. El centre ha obtingut tres beques i quatre medalles: dues de plata i dues de bronze.

servicios profesionales jimenez

Les guanyadores de les beques són Mariona González, Emma Melero i Laia Guinart, que tenen entre 11 i 14 anys. Gaudiran d’una experiència inoblidable, perquè rebran una classe amb el reconegut ballarí Julio Bocca i podran actuar en el City Ballet Barcelona, el pròxim 23 de juliol, tal com ha explicat la directora del centre, Almudena Santisteban.

“Classe amb una eminència, Julio Bocca, ballador impressionant mundialment conegut i assajaran amb ell perquè participaran en el City Ballet de Barcelona, el 23 de juliol”

Almudena Santisteban

La participació de l’escola en el Concurs de Dansa Vila de Blanes consistia en presentar coreografies individuals de fusió i grupal de ballet clàssic. Des del centre es mostren molt satisfets amb les actuacions de les seves ballarines. 

spot_img

El + Vist