19.2 C
Lloret de Mar
Contreras, Crespo i Pacha

Tres entitats celebren l’agermanament amb una Fira Multicultural Lloretenca

Són la Penya del Granà, Los Pueblos de Íllora i l’Associació Cultural Extremenya i la fira se celebrarà de divendres a diumenge, al teatre.

Contreras, Crespo i Pacha

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana se celebra la primera Fira Multicultural Lloretenca, per celebrar l’agermanament entre tres entitats de la vila: la Penya del Granà, Los Pueblos de Íllora i l’Associació Cultural Extremenya.

José María Contreras ha volgut deixar clar que la festa està oberta absolutament a tothom. Així doncs, des de divendres fins dissabte, es faran activitats variades al teatre de Lloret i en una carpa muntada a l’exterior del recinte, i seran gratuïtes. Rafael Pacha, que va ser pregoner a la Festa Major de Sant Romà, destaca que hi haurà des de sardanes i havaneres fins a flamenc o una actuació amb cavalls.

La intenció és que la Fira Multicultural Lloretenca es consolidi i se celebri cada any. Segons Sebastian Crespo, és una manera d’agrair a Lloret la bona acollida que el poble els va fer quan ells van arribar aquí.

Entre les tres entitats sumen prop de 400 socis. Tots ells, així com la resta de lloretencs i també els veïns d’altres poblacions catalanes, estan convidats a la Fira Multicultural Lloretenca, que se celebrarà al teatre de divendres fins a diumenge.

spot_img

El + Vist