16.1 C
Blanes
Material que utilitzaven per als robatoris

Tres veïns de Lloret detinguts per robar licors per valor de més de 4.000 euros

Són dos homes i una dona de nacionalitat romanesa, de 22 i 29 anys, amb nombrosos antecedents.

Material que utilitzaven per als robatoris

Darreres Notícies

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres veïns de Lloret com a membres d’una banda dedicada a furtar ampolles de licor de supermercats. Són dos homes i una dona de nacionalitat romanesa, de 22 i 29 anys, que, en sis dies, haurien comès furts valorats en més de 4.000 euros, en establiments de l’Empordà, Osona i Tarragona.

La manera d’actuar dels lladres sempre era la mateixa: utilitzaven inhibidors o bé tallaven el sistema d’alarma de les ampolles de licor per, tot seguit, utilitzar malles interiors per transportar-les. En el moment de la detenció, els agents van localitzar, en el cotxe amb què circulaven, diferent material utilitzat per cometre els robatoris, com ara un inhibidor d’alarmes, unes alicates i unes malles elàstiques.

circo de las estrellas

Els tres detinguts tenen nombrosos antecedents i després de declarar al jutjat de la Bisbal d’Empordà van quedar en llibertat provisional. Se’ls atribueixen l’autoria de quatre delictes de furt i dues faltes de furt, a banda d’ un delicte contra l’ordre públic i pertinença a organitzacions i grups criminals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist