16 C
Lloret de Mar

Trobada de 400 dones líders de diferents sectors a Lloret de Mar

La reunió es farà a l'hotel de Sant Pere del Bosc i preveu l'assistència de diferents professionals de l’àmbit empresarial, social, cultural, polític o científic.

La trobada tindrà lloc el 25 de març a Sant Pere del Bosc.
La trobada tindrà lloc el 25 de març a Sant Pere del Bosc.

Darreres Notícies

400 dones líders en els diferents sectors es reuniran el pròxim 25 de març a Lloret de Mar amb la voluntat de “visibilitzar i crear una xarxa d’aliances per ajudar altres dones amb projectes i objectius”.

servicios profesionales jimenez

La trobada es farà a l’hotel de Sant Pere del Bosc i preveu l’assistència de diferents professionals de l’àmbit empresarial, social, cultural, polític o científic. Unes dones que venen d’arreu de Catalunya i d’Espanya, i que volen mantenir el seu anonimat.

La voluntat de la reunió, que s’allargarà tot el dia, és posar en contacte dones que fins ara no es coneixen, per generar més impacte juntes i sobretot poder “incidir en espais on les dones encara no tenen veu”, segons una font que ha preferit no donar el seu nom.

L’esdeveniment neix amb la pretensió de convertir-se en una trobada anual així com en un espai de referència per al lideratge de les dones.

Els diners que es recaptin en aquesta reunió, prevista el 25 de març a Lloret, es destinaran al Repte 8M. Un projecte de beques formatives de la fundació Eurofirms per incorporar dones amb discapacitat al mercat laboral.

L’esdeveniment rep el nom de ‘Suquet de Dones’, en referència a la trobada que va començar a organitzar en els 70 el cineasta Pere Portabella inspirada en aquest plat de peix.

spot_img

El + Vist