Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Una patinadora del CP Lloret

El Trofeu Vila de Lloret de patinatge arriba a la 6a edició amb 180 participants

Es disputarà aquest cap de setmana al pavelló municipal d'esports i s'espera que el nivell sigui força alt.

Una patinadora del CP Lloret

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

180 patinadors participaran aquest cap de setmana al Trofeu Vila de Lloret, que arriba a la sisena edició. La prova es farà aquest dissabte a la tarda i aquest diumenge durant tot el dia, al pavelló municipal d’esports.

L’objectiu, segons Cuca Gimeno, del Club Patí Lloret, és que les noies que han de competir aviat puguin veure com queda el ball a pista. La competició comptarà amb diferents categories, des dels sis fins als dinou anys. Des del club lloretenc esperen que alguna de les seves patinadores aconsegueixi la victòria. Com a mínim, Cuca Gimeno creu que el nivell serà alt.

La majoria de participants són noies, tot i que hi ha clubs que compten amb força membres masculins. A Lloret, la quantitat ha pujat una mica els últims anys, però encara hi ha molt pocs nois, sobretot perquè la majoria prefereix fer hoquei. 

Els participats del sisè Trofeu Vila de Lloret provenen de Blanes, Celrà, Anglès, Sant Vicent de Montalt, Llagostera, Caldes i de Lloret mateix.

Aquest dissabte, la competició començarà a dos quarts de cinc de la tarda, mentre que diumenge la prova s’allargarà de dos quarts de nou del matí a les set de la tarda.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.