Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar

Trofeu Vila de Lloret de Patinatge Artístic, aquest diumenge

Hi participaran 117 patinadors i patinadores d’entre cinc i setze anys i que vénen d’arreu de les comarques gironines i barcelonines.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Aquest diumenge se celebra el cinquè Trofeu Vila de Lloret de Patinatge Artístic. S’hi espera la participació de 117 patinadors i patinadores d’entre cinc i setze anys i que vénen d’arreu de les comarques gironines i barcelonines.

Cuca Gimeno, membre del Club Patí Lloret, ha explicat que la intenció és que les nenes es familiaritzin amb la competició individual davant dels jutges. Al matí es faran les exhibicions de les nenes més petites i a la tarda, serà el torn de les categories des de benjamí fins a juvenil.

El Trofeu es disputarà aquest diumenge al llarg de tot el dia al pavelló municipal d’esports.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica