Dissabte, 6 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
Interior de la discoteca Tropics

Tropics, la primera discoteca catalana en obtenir el distintiu sanitari de prevenció del coronavirus

Els treballadors hauran de dur mascareta i es prendrà la temperatura dels clients.

Interior de la discoteca Tropics

Darreres Notícies

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Adrià Calaf, de l’escola Àngels Alemany, és el guanyador del concurs d’Aqualia

El certamen té per objectiu mostrar el cicle de l’aigua i conscienciar sobre la importància de fer-ne un ús sostenible.

Tres detinguts per cultivar 516 plantes de marihuana en una casa de Lloret de Mar i punxar la llum

Els Mossos d'Esquadra van descobrir la plantació gràcies a la col·laboració ciutadana.

La discoteca Tropics de Lloret de Mar, la primera de Catalunya en aconseguir el distintiu sanitari per reobrir les portes, quan així ho permetin les autoritats i l’evolució de la pandèmia de la COVID-19. El segell Sanitized Venue l’atorga l’Associació Internacional d’Oci Nocturn als locals que apliquen mesures extraordinàries per evitar la propagació del coronavirus.

Per aconseguir aquesta distinció, l’establiment desinfectarà el local amb una solució química per mitjà de nebulització i disposarà de dispensadors d’hidroalcohol per a clients i treballadors. Els empleats també hauran d’anar amb mascaretes i n’oferiran, a més de guants, als clients que ho demanin.

La discoteca Tropics, en una imatge d’arxiu.

A més, es mesurarà la temperatura als clients, tot i que no especifica de quina manera. Una altra mesura exigida és que la plantilla del Tropics haurà de complir un protocol de neteja de les zones de contacte i també rebrà una formació per evitar contagis. El distintiu també exigeix que hi hagi cartells amb les recomanacions i mesures de protecció contra la COVID-19.

La discoteca Tropics ha garantit tots els requisits que es demanen en aquest distintiu i, per tant, s’ha convertit en el primer local de Catalunya en rebre’l. El seu propietari, Teddy Law, es mostra “molt content” i assenyala que aquestes iniciatives “demostren la trajectòria” de l’establiment, sovint capdavanter.

Icona del nou segell sanitari per a les discoteques.

Aquest segell internacional ja compta amb el suport de l’Associació d’Oci Nocturn d’Itàlia (Silb-Fipe), l’espanyola Spain Nightlife i l’Associació d’Oci Nocturn de Colòmbia (Asobares Colòmbia).

A més, diversos països com ara Romania, Portugal, Croàcia, Israel i Marroc també han demanat implementar-lo en alguns dels seus locals. El distintiu es va presentar a l’Organització Mundial de Turisme de les Nacions Unides (UNWTO) i des de l’Associació Internacional de l’Oci Nocturn es va demanar que es dugui a terme a tots els estats membres.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.