23.6 C
Lloret de Mar
Interior de la discoteca Tropics

Tropics, la primera discoteca catalana en obtenir el distintiu sanitari de prevenció del coronavirus

Els treballadors hauran de dur mascareta i es prendrà la temperatura dels clients.

Interior de la discoteca Tropics

Darreres Notícies

La discoteca Tropics de Lloret de Mar, la primera de Catalunya en aconseguir el distintiu sanitari per reobrir les portes, quan així ho permetin les autoritats i l’evolució de la pandèmia de la COVID-19. El segell Sanitized Venue l’atorga l’Associació Internacional d’Oci Nocturn als locals que apliquen mesures extraordinàries per evitar la propagació del coronavirus.

Per aconseguir aquesta distinció, l’establiment desinfectarà el local amb una solució química per mitjà de nebulització i disposarà de dispensadors d’hidroalcohol per a clients i treballadors. Els empleats també hauran d’anar amb mascaretes i n’oferiran, a més de guants, als clients que ho demanin.

La discoteca Tropics, en una imatge d’arxiu.

A més, es mesurarà la temperatura als clients, tot i que no especifica de quina manera. Una altra mesura exigida és que la plantilla del Tropics haurà de complir un protocol de neteja de les zones de contacte i també rebrà una formació per evitar contagis. El distintiu també exigeix que hi hagi cartells amb les recomanacions i mesures de protecció contra la COVID-19.

La discoteca Tropics ha garantit tots els requisits que es demanen en aquest distintiu i, per tant, s’ha convertit en el primer local de Catalunya en rebre’l. El seu propietari, Teddy Law, es mostra “molt content” i assenyala que aquestes iniciatives “demostren la trajectòria” de l’establiment, sovint capdavanter.

Icona del nou segell sanitari per a les discoteques.

Aquest segell internacional ja compta amb el suport de l’Associació d’Oci Nocturn d’Itàlia (Silb-Fipe), l’espanyola Spain Nightlife i l’Associació d’Oci Nocturn de Colòmbia (Asobares Colòmbia).

A més, diversos països com ara Romania, Portugal, Croàcia, Israel i Marroc també han demanat implementar-lo en alguns dels seus locals. El distintiu es va presentar a l’Organització Mundial de Turisme de les Nacions Unides (UNWTO) i des de l’Associació Internacional de l’Oci Nocturn es va demanar que es dugui a terme a tots els estats membres.

spot_img

El + Vist