10.1 C
Lloret de Mar

Últim dia per presentar propostes en línia als Pressupostos Participats

A partir de demà, s’obre la següent l’etapa del procés que consisteix en debatre i votar aquestes propostes de millora.

El regidor i l'alcalde, el dia de la presentació dels Pressupostos Participats
El regidor i l'alcalde, el dia de la presentació dels Pressupostos Participats

Darreres Notícies

Últim dia, aquest divendres, per fer arribar propostes en línia als Pressupostos Participats de Lloret de Mar. S’han de vehicular a través del web de l’Ajuntament (www.lloret.cat/seccions/pressupostos-participats). El termini es tanca avui, a les 12 de la nit.

A partir de demà, s’obre la següent l’etapa del procés que consisteix en debatre i votar aquestes propostes de millora focalitzades en cada sector o barri de la vila. El regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, afegeix que es presentaran també “propostes de manera presencial i que es recopilaran amb les que s’hagin presentat en línia”.

Des d’aquest dissabte i al llarg de dues setmanes, es duran a terme les assemblees per tal de definir les propostes de les tretze zones amb què s’ha dividit geogràficament Lloret de Mar. Són trobades obertes a tothom, en què es debatran aquests projectes. Els cinc més votats es faran arribar a l’Ajuntament, que valorarà la seva viabilitat. Tot plegat té com a rerefons fomentar la implicació dels veïns en la gestió del municipi, i de pas millorar la via pública, entre d’altres.

La primera assemblea és aquest 20 de febrer, a partir de les 11 del matí, al Centre Cívic del Rieral.

Cal afegir que el passat dimarts, es va celebrar el primer Consell Veïnal, en què ─a banda de la distribució geogràfica de les zones i els criteris d’assignació pressupostària─ es va proporcionar informació del funcionament del Consell així com dels Pressupostos Participats. Amb un total de 25 persones, aquest òrgan el presideixen l’alcalde i el regidor Llirinós. L’integren un representant de cada grup municipal i un per cada zona en què s’ha distribuït el terme de Lloret.

spot_img

El + Vist