22.6 C
Lloret de Mar

Últimes places per apuntar-se al casal d’estiu municipal durant el mes d’agost

La presentació de sol·licituds, fins al 27 de juliol, al correu [email protected]

El primer dia del casal, al juliol
El primer dia del casal, al juliol

Darreres Notícies

Últimes places disponibles per apuntar-se al casal d’estiu municipal de Lloret pel mes d’agost, per a infants des de P3 fins a 6è de Primària. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 27 de juliol, al correu [email protected]

L’horari del casal és de 9 a 14 hores, amb un preu de 92 euros al mes. Per a l’assignació de places, es dóna prioritat als infants que tenen els pares treballant.

El casal va començar el passat 1 de juliol, amb 150 alumnes. És una edició atípica, a causa de la situació provocada per la Covid-19. En aquest sentit, el regidor d’Educació, Albert Ferràndez, explica que aquest any han permès les inscripcions “progressives, a mesura que les famílies han pogut tornar a la feina”.

Per tal de minimitzar el risc de contagi de la Covid-19, es treballa amb mesures estrictes de seguretat. Es prioritzen les activitats a l’aire lliure i es treballa amb un màxim de deu alumnes per grup. Tot i que la normativa estableix un monitor per cada deu participants, l’Ajuntament n’ha assignat dos per oferir un millor servei.

A més, es pren la temperatura als nens i nenes, que han de dur la seva pròpia mascareta i no poden compartir el material. També se’ls ofereix l’ús de gel hidroalcohòlic i cadascun té una porta assignada d’entrada, per evitar aglomeracions. N’hi ha nou a l’escola Pompeu Fabra i nou més al Pere Torrent.

Per a més informació, es pot consultar el web de l’Ajuntament, a l’apartat d’Educació.

spot_img

El + Vist