Divendres, 4 desembre 2020
11.1 C
Lloret de Mar
El primer dia del casal, al juliol

Últimes places per apuntar-se al casal d’estiu municipal durant el mes d’agost

La presentació de sol·licituds, fins al 27 de juliol, al correu educacio.casals@lloret.cat.

El primer dia del casal, al juliol

Darreres Notícies

Per Nadal, grups de 10, els menors compten i s’amplia el toc de queda en les dates assenyalades

Els representants del Govern català han insistit que s'aplicarà la proposta catalana, sigui quina sigui la proposta que faci el Consell Interterritorial.

La Cursa de Nadal es podrà fer nedant, amb caiac o amb marxa nòrdica

Els participants hauran de recórrer entre 1 i 5 quilòmetres amb la modalitat esportiva que vulguin entre el 17 i el 27 de desembre. Les inscripcions ja estan obertes.

Aquest dijous es commemora el Dia internacional de les persones amb discapacitat

Som Capaços fa una crida a la població perquè comparteixi a les xarxes socials una imatge fent el signe de la igualtat.

El Teatre reobre dissabte amb Joan Pera i David Olivares

Oferiran la comèdia 'Tots neixen estrellats', que recupera una sèrie humorística del canal britànic BBC que es va emetre per TV3 als anys 80 i que va doblar el mateix Joan Pera.

Albert Vinyals farà un taller sobre creativitat en el món empresarial en temps de Covid

El taller, organitzat per Promoció Econòmica, es farà demà a la tarda per Zoom. El lloretenc convida a tothom a seguir la sessió, que serà molt pràctica.

Últimes places disponibles per apuntar-se al casal d’estiu municipal de Lloret pel mes d’agost, per a infants des de P3 fins a 6è de Primària. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 27 de juliol, al correu educacio.casals@lloret.cat.

L’horari del casal és de 9 a 14 hores, amb un preu de 92 euros al mes. Per a l’assignació de places, es dóna prioritat als infants que tenen els pares treballant.

El casal va començar el passat 1 de juliol, amb 150 alumnes. És una edició atípica, a causa de la situació provocada per la Covid-19. En aquest sentit, el regidor d’Educació, Albert Ferràndez, explica que aquest any han permès les inscripcions “progressives, a mesura que les famílies han pogut tornar a la feina”.

Per tal de minimitzar el risc de contagi de la Covid-19, es treballa amb mesures estrictes de seguretat. Es prioritzen les activitats a l’aire lliure i es treballa amb un màxim de deu alumnes per grup. Tot i que la normativa estableix un monitor per cada deu participants, l’Ajuntament n’ha assignat dos per oferir un millor servei.

A més, es pren la temperatura als nens i nenes, que han de dur la seva pròpia mascareta i no poden compartir el material. També se’ls ofereix l’ús de gel hidroalcohòlic i cadascun té una porta assignada d’entrada, per evitar aglomeracions. N’hi ha nou a l’escola Pompeu Fabra i nou més al Pere Torrent.

Per a més informació, es pot consultar el web de l’Ajuntament, a l’apartat d’Educació.

SEGUEIX-NOS

5,260SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
13,115FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

Maradona va rescatar dos nàufrags durant la seva estada a Lloret als anys 80

Segons publica el Diari de Girona, l'embarcació amb què anava el reconegut futbolista va salvar els dos únics supervivents del naufragi d'una altra barca.

Joan Bertran: “recordo a Maradona com un jugador excepcional, en aquell partit va fer meravelles”

Amb la recent mort de Maradona, els lloretencs han recordat l’estada del reconegut futbolista a la nostra vila. Va ser als anys vuitanta, en què l’argentí va passar deu dies a Lloret de Mar per recuperar-se d’una hepatitis.

Som capaços ven mascaretes solidàries per al Centre de Distribució d’Aliments

L'entitat impulsa la campanya coincidint amb el Dia internacional de les persones amb discapacitat, en què també publicarà un vídeo per donar visibilitat al col·lectiu.