Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Logotip de l'associació de dones Aurora.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora

Aquest guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Logotip de l'associació de dones Aurora.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora, que ha convocat per primera vegada l’associació de dones del mateix nom. Aquest guardó és una de les novetats de la celebració del 15è aniversari i té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Els aspectes que es valoren seran la promoció i la defensa dels drets de les dones i de la igualtat de gènere, la dignificació de la contribució de les dones als diferents àmbits de la vida, l’empoderament i la millora de la seva situació, la implicació per eliminar la violència masclista i el reforç de la perspectiva de gènere en el marc de les polítiques sectorials públiques, segons una membre de l’entitat, Conxa Alférez.

El jurat que decidirà la candidata guanyadora el formen les sòcies de l’Aurora. El premi, que serà una escultura amb el nom de la persona o entitat guanyadora, es farà públic el proper 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

La presentació de les candidatures -tant de dones o entitats- és oberta a tothom. El termini acaba aquesta setmana, en concret, aquest diumenge, 31 de gener.

Per presentar la proposta només cal enviar un correu electrònic a l’associació: auroralloret@gmail.com. Per a més informació, consulteu el lloc web auroralloret.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica