23.6 C
Lloret de Mar
El diorama del lloretenc Joan J. Fornés (NRLL)

Últims dies per visitar l’exposició de diorames a l’Erol

La mostra està oberta fins demà, Dia de Reis, i es pot visitar al matí d'11 a 14 hores i a la tarda de 16 a 19.30 hores.

El diorama del lloretenc Joan J. Fornés (NRLL)

Darreres Notícies

Demà, dia de Reis, és l’últim dia per visitar l’exposició de diorames, que ha celebrat la seva 46a edició a la vila. Les creacions es poden visitar al local de l’Erol, a la parròquia de Sant Romà.

El guanyador d’aquesta edició ha estat Josep Corominas, de Porqueres, mentre que el segon premi és per Pere Batlle, també del municipi del Pla de l’Estany. El tercer premi l’ha guanyat Francesc Bosch, de Premià de Mar. Per últim, els accèssits han estat pels lloretencs Josep Maria Ferrer i Joan J. Fornés.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, assenyala que, tot i la situació de pandèmia, la participació ha estat positiva, com en els últims anys, tot i que les visites han perdut una mica de pes, a causa de les restriccions.

L’exposició de diorames acaba demà, diada de Reis. L’horari per visitar-la és de matí i tarda: d’onze a dues i de quatre a dos quarts de vuit. Per veure la mostra cal seguir totes les mesures de prevenció de la Covid-19 i l’aforament és limitat.

L’entrega de premis d’aquest i de la resta de concursos de pessebres encara no se sap quan es podrà fer.

spot_img

El + Vist