13.7 C
Blanes
Concurs de truites.

Un concurs de truites, en un dels cims més alts de Lloret de Mar

És la proposta del Centre Excursionista, per aquesta Festa Major: pujar al Montgrós i fer la competició, degustant les truites per esmorzar

Concurs de truites.

Darreres Notícies

Un concurs de truites al cim del Montgròs. Aquesta és l’activitat de Festa Major que ha preparat per aquest diumenge el Centre Excursionista de Lloret. Els assistents esmorzaran plegats i escolliran quina és la millor truita de totes les que portin els participants.

El guanyador rebrà una samarreta corporativa de l’entitat. Es tracta de la primera edició d’aquest concurs de truites, que complementarà la pujada al Montgròs. Serà un recorregut d’uns 15 quilòmetres (anada i tornada), amb sortida a les 8 del matí des de les Pistes d’Atletisme, que serà el mateix punt d’arribada.

La pujada comptarà amb un desnivell acumulat d’uns 350 metres i és un recorregut que s’acostuma a fer entre quatre i cinc hores, segons explica el president de l’entitat, Marco Ramírez.

Per dur a terme l’activitat cal tenir una llicència federativa. Qui no la tingui, en pot obtenir una de temporal, a través del Centre Excursionista de Lloret. A més, cal dur el material necessari: tres capes de roba, botes de muntanya, motxilla i aigua, entre altres.

El termini per apuntar-se acaba aquest divendres, a les 19h.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist