11.1 C
Lloret de Mar

Un conte sobre els drets dels infants, que versiona el flautista d’Hamelín

La Tribu Juganera arriba aquest dissabte a la Biblioteca de Lloret per explicar el conte en castellà “Construímos nuestros derechos”, en què es parlarà dels drets de la infància.

Sala infantil de la Biblioteca
Sala infantil de la Biblioteca

Darreres Notícies

La Tribu Juganera arriba aquest dissabte a la Biblioteca de Lloret per explicar el conte “Construímos nuestros derechos”, en què es parlarà dels drets de la infància.

Serà una història inspirada en el flautista d’Hamelín, però explicada d’una manera ben diferent a la què coneixem. Els assistents viatjaran al país de “Más allà”, on les criatures són obligades a treballar, ningú no les cuida quan es posen malaltes i no poden jugar.

EL RACO DELS CONTES 1

Montse Baró, de La Tribu Juganera, explica que han preparat una activitat “dinàmica i molt participativa” per a infants i famílies.

El Racó dels Contes es farà aquest dissabte, a les 11:30h al pati de la Biblioteca. No cal inscripció prèvia, però l’aforament serà limitat. Tots els assistents hauran de dur la mascareta, fer el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i seguir totes les mesures de seguretat.

spot_img

El + Vist