14.3 C
Blanes
Les tasques per apagar l'incendi, aquest diumenge

Un curtcircuit, principal hipòtesi de l’incendi que va afectar quatre naus al Rieral

El foc va cremar la nau de Motos Tibau i tres naus més van quedar afectades pel fum. Els Bombers hi van treballar fins a les 2.30 hores.

Les tasques per apagar l'incendi, aquest diumenge

Darreres Notícies

Un foc ha afectat un bloc de naus industrial del barri del Rieral, aquest diumenge al vespre. Segons la Policia Local, la investigació segueix oberta però la principal hipòtesi és que un curtcircuit hauria provocat l’incendi, possiblement provinent del cartell lluminós d’una de les naus.

Un veí va alertar la Policia Local al voltant de tres quarts de nou del vespre perquè sortia molt de fum per la zona de Motos Tibau. Els agents s’hi van desplaçar i van avisar els Bombers, que van activar una dotzena de dotacions. A més, també van acudir al lloc el SEM i Mossos d’Esquadra.

La part més afectada pel foc va ser la segona planta de la botiga i taller Motos Tibau. A més, el fum va afectar les naus de Prosanec, Growshop i Diresa. Fonts policials confirmen que no hi ha cap ferit ni danys estructurals.

L’avinguda de Vidreres en aquesta alçada va estar tallada fins a les 23.38 hores, mentre que els Bombers van finalitzar els treballs a les 2.30 de la matinada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist