19.3 C
Lloret de Mar
El grup de tribut Jarabe de Pau.

Un emotiu tribut a Jarabe de Palo obre el Clon Festival aquest dissabte a Lloret

A causa de les restriccions per la Covid19, el públic haurà d'estar assegut i no hi haurà servei de Barraques.

El grup de tribut Jarabe de Pau.

Darreres Notícies

La millor música de Jarabe de Palo –amb cançons que tots coneixem com ‘Eso que tu me das’, ‘La flaca’ o ‘Bonito’- arriba aquest dissabte a Lloret de Mar, de la mà de Jarabe de Pau. L’agrupació oferirà la primera actuació del Clon Festival, repassant tots els himnes del cantant Pau Donès, que va morir de càncer l’any passat.

De fet, la seva mort va motivar la creació d’aquesta formació de tribut. El seu creador, cantant i guitarrista, Edu Díaz, avança que oferiran “un concert divertit, amb cançons optimistes i energia positiva, amb un missatge de bon rotllo, com era en Pau Donès”.

El grup de tribut Jarabe de Pau
El grup de tribut Jarabe de Pau

Jarabe de Palo és un grup de música català, conegut a nivell internacional, amb el desaparegut Pau Donès al capdavant.

Es va fer famós l’any 1997 amb ‘La flaca‘ i des de llavors han guanyat un gran nombre de premis, gràcies al carisma de Donès i del seu estil, entre pop i rock amb ritmes llatins.

Els Jarabe de Pau actuaran aquest dissabte, a dos quarts d’onze de la nit, a la plaça Germinal Ros, en el primer concert de la 18a edició del Clon Festival.

Un dels concerts del Clon Festival de l’any passat.

A causa de les restriccions per la Covid, els espectadors hauran d’estar asseguts i no hi haurà servei de Barraques, a més de portar posada la mascareta, mantenir la distància i la higiene de mans.

spot_img

El + Vist