10.4 C
Lloret de Mar
Un grup de voluntaris fa la compra a qui ho necessiti

Un grup de veïns s’organitza per ajudar les persones que ho necessitin donat l’estat d’alarma

Per exemple, ajuden la gent gran fent-los la compra al supermercat o a la farmàcia, i així evitar que hagin de sortir de casa. 

Un grup de voluntaris fa la compra a qui ho necessiti

Darreres Notícies

Ahir coneixíem la iniciativa d’un grup de joves que s’ha organitzat per ajudar a la gent gran que té necessitats específiques donat l’estat d’alarma que s’ha decretat per prevenir el contagi del coronavirus. Doncs bé, avui hem conegut un altre cas, un grup de veïns que es coordinen també per poder donar un cop de mà a aquelles persones que ho necessitin aquests dies.

Un dels impulsors és Sergio Infante, que viu a la urbanització Mont Lloret i va detectar que hi havia persones grans amb necessitats concretes. En aquest sentit, van decidir organitzar-se des de diferents punts del municipi per poder ajudar aquestes persones, per exemple fent-los la compra al supermercat o a la farmàcia, i així evitar que hagin de sortir de casa. D’aquesta manera, a més, es poden reduir les aglomeracions. Sergio Infante assegura que la iniciativa els està funcionant bé.

A més a més, els voluntaris també porten a qui ho necessiti al CAP. El transport de persones es fa, això sí, extremant les precaucions i mantenint la distància de seguretat.

Si algú vol col•laborar amb aquest voluntariat o necessita que li donin un cop de mà, pot contactar amb Sergio Infante al telèfon 667 88 66 48.

spot_img

El + Vist