7.2 C
Lloret de Mar

Un lloretenc treballa en una polsera biomètrica amb finalitats educatives

És Juan Pedro Gil. El nou producte permetrà calcular dades dels usuaris, bàsicament nens, mentre interactuen amb jocs educatius.

Portada Startup México
Portada Startup México

Darreres Notícies

Després de desenvolupar una jaqueta que permet produir música mitjançant moviments, l’enginyer lloretenc Juan Pedro Gil està treballant en un altre projecte innovador: una polsera biomètrica amb finalitats educatives.

servicios profesionales jimenez

Si fins ara aquesta tecnologia ha arrelat en l’àmbit esportiu, el nou producte permetrà calcular dades dels usuaris, bàsicament nens, mentre interactuen amb jocs educatius.

La polsera biomètrica forma part del que s’anomena tecnologia portable, és a dir, aparells electrònics que s’incorporen en algun lloc del nostre cos i que interactuen amb altres dispositius amb la finalitat de realitzar alguna funció específica. Un tipus de tecnologia que cada cop és més present a la societat i que es calcula que creixerà molt més en els propers tres anys.

Arran del projecte de la polsera biomètrica, Juan Pedro Gil és portada a la revista Startup Mèxic, una publicació rellevant al país centreamericà sobre emprenedoria. A més, l’enginyer s’incorporarà, a partir d’aquest nou curs escolar, com a docent de les assignatures de Disseny interactiu i Llenguatge de programació, del Grau en Audiovisual i Multimèdia, a l’escola universitària ERAM de Salt.

El lloretenc està molt content que l’Estat espanyol sigui pioner en alguna matèria.

Gil és també consultor d’innovació per a petites empreses i startups. A través de la creativitat, impulsa la generació d’idees fins a la seva materialització.

spot_img

El + Vist