15.4 C
Lloret de Mar

Un logotip trencador per a la Capitalitat de la Cultura Catalana de Lloret

La imatge s'ha presentat avui, en un acte al cementiri modernista, on s'han convidat les associacions locals.

-

Una imatge que provoqui i generi certa inquietud. Aquest és l’objectiu del logotip que lluirà Lloret de Mar com a Capital de la Cultura Catalana.

Una proposta de l’empresa lloretenca Ladeus. El dissenyador ha estat Jordi Sureda.

“A l’hora de plasmar-ho a nivell gràfic, vam voler identificar aquesta inquietud, aquest sentiment, aquest desubicar, aquest provocar”

Jordi Sureda

El logotip és fidel a la voluntat de l’Ajuntament que la capitalitat de la cultura catalana a Lloret sigui molt diversa i inclusiva, tal com assenyala l’alcalde, Jaume Dulsat.

“És un logotip que s’adapta perfectament al que buscàvem, volem que sigui un any de la Cultura Catalana molt divers i inclusiu, tal com és Lloret de Mar”

Jaume Dulsat

Des de l’organització de la Capital de la Cultura Catalana, el president, Xavier Tudela, remarca el fet que sigui una empresa lloretenca qui s’hagi encarregat de crear la imatge de l’efemèride. I, a més, posa en valor que el disseny presentat és integrador de tots els àmbits culturals vinculats a Lloret.

“Aquest logo té com a singularitat que no vol reflectir una peça arquitectònica específica, com la major part de logotips anteriors, sinó que és un element que crida a la integració”

Xavier Tudela
La presentació del logotip s'ha fet al cementiri modernista de Lloret
La presentació del logotip s’ha fet al cementiri modernista de Lloret

El nou logo ja serà present ja al festival Som de Mar, que comença aquest divendres. Recordem que Lloret serà el vintè municipi en convertir-se en Capital de la Cultura Catalana, el 2023. 

- Publicitat -