16.5 C
Lloret de Mar
Butlletes preparades a Lloret, el 2015

Un ple extraordinari designarà els membres que composaran les meses electorals per a les eleccions generals

El sorteig es fa avui, a les 12 hores. A través d'un procés informàtic, es designarà el president i els vocals de cada mesa i dos suplents per a cadascuna de les meses.

Butlletes preparades a Lloret, el 2015

Darreres Notícies

Avui, a les 12 del migdia, es farà el sorteig per designar els membres que composaran les meses electorals per a les eleccions generals del pròxim 28 d’abril. Serà en una sessió extraordinària del ple de l’Ajuntament.

A través d’un procés informàtic, es designarà el president i els vocals de cada mesa. A més, es nomenaran dos suplents per a cadascuna de les meses. Les persones que poden ser escollides són les incloses a la llista d’electors de la Mesa corresponent, que sàpiguen llegir i escriure i que siguin menors de setanta anys. No poden desenvolupar aquestes funcions els què es presentin com a candidats.

Sobre les eleccions generals del 28 d’abril, a Lloret hi tenen dret a vot dos col·lectius: els espanyols residents a la vila i els residents absents que viuen a l’estranger. El cens electoral definitiu s’exposarà del 18 al 27 d’abril.

Pels comicis generals, hi haurà les meses i seus habituals. És a dir, es crearan 30 meses electorals, repartides entre quatre seus: les escoles Pompeu Fabra, Pere Torrent i Esteve Carles, i la Casa de la Cultura.

Recordem que un mes després de les eleccions generals hi haurà més cites amb les urnes. Se celebraran les eleccions municipals, que coincidiran amb les del Parlament Europeu. En els dos casos, la data és el 26 de maig.

spot_img

El + Vist