13.2 C
Lloret de Mar

Un taller d’origami amb Vidalfont Paper obre el programa d’activitats d’estiu de la Biblioteca

Es farà aquest divendres en dues sessions, a les 18 i a les 19 hores, i cal inscripció prèvia.

Un dofí fet amb origami (Vidalfont Paper)
Un dofí fet amb origami (Vidalfont Paper)

Darreres Notícies

Aquest divendres, la Biblioteca obre el programa d’activitats d’estiu, amb un taller d’origami, a càrrec de Vidalfont Paper. Es tracta d’una proposta per a infants a partir de tres anys, que aprendran a fer diferents figures amb paper.

servicios profesionales jimenez

Un dels responsables de l’activitat, Joan Esparraguera, explica que es proposarà fer la figura d’un dofí. A més, al llarg del taller, també es podran fer d’altres, com, per exemple, gats, gossos, marietes o dinosaures.

“Són tallers de figures, tenim pensat fer un dofí, que és molt divertit, però també portem un menú d’origami amb diferents figures perquè un cop fet el dofí, puguin triar la figura que vulguin fer”

Joan Esparraguera
Una marieta feta amb origami (Vidalfont Paper)
Una marieta feta amb origami (Vidalfont Paper)

Joan Esparraguera explica que treballar l’origami, també conegut com papiroflèxia, aporta diversos beneficis. D’una banda, ajuda a equilibrar el cervell. A més, també assenyala que és positiu per desenvolupar “l’aspecte mirall i la mobilitat fina”.

“És molt interessant treballar l’origami, per la satisfacció de fer la figura, però també ens ajuda a equilibrar el cervell, a desenvolupar l’aspecte mirall i la mobilitat fina”

Joan Esparraguera
El programa d'estiu a la biblioteca
El programa d’estiu a la biblioteca

El taller d’origami es durà a terme aquest divendres, al pati de la Biblioteca. Hi haurà dues sessions: una a les sis i una altra a les set. Cal inscripció prèvia. 

spot_img

El + Vist