17.7 C
Lloret de Mar
Un assaig de la Bella Dolores

Un tastet de ‘La Bella Dolores’ tanca aquest diumenge la Fira dels ‘Americanos’

El muntatge s'ha fet expressament per a l'ocasió (21h, plaça de la Vila).

Un assaig de la Bella Dolores

Darreres Notícies

La Fira dels ‘Americanos’ d’aquest cap de setmana es tancarà d’una manera especial: es farà un tastet de ‘La Bella Dolores’. Fa unes setmanes que 120 persones, entre actors, cantants i músics, han començat a assajar aquesta sarsuela amb la intenció d’estrenar-la a la tardor. En concret, el proper 15 de novembre, en el marc de la Festa Major de Sant Romà.

Per anar fent boca, set actors i la coral Ars Nova, dirigida per Joan Casas, pujaran a l’escenari de la plaça de la Vila aquest diumenge i oferiran un tastet de l’espectacle. El director, Martí Peraferrer, explica que el petit muntatge s’ha fet “expressament per a l’ocasió” i consisteix en un resum que explica la història de ‘La Bella Dolores’, barrejat amb algunes interpretacions musicals.

Martí Peraferrer està molt content de poder oferir aquesta representació. Considera que és “molt adient” per a la Fira dels Americanos.

La Fira dels Americanos arriba a la vuitena edició aquest cap de setmana. Les activitats començaran dijous a la tarda i s’allargaran fins diumenge. El tastet de ‘La Bella Dolores’ serà a les 21h d’aquest diumenge, a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist