31.2 C
Lloret de Mar
Les plaques de matrícula falses que feia servir el detingut (ACN)

Un traficant protagonitza una persecució de pel·lícula i li troben droga per valor de 84.000 euros al cotxe

L'home, que ja ha ingressat a presó, duia més de 20.000 euros al damunt i tres jocs de matrícules falses per al vehicle.

Les plaques de matrícula falses que feia servir el detingut (ACN)

Darreres Notícies

Les policies locals de Lloret de Mar i Blanes han detingut un traficant que va protagonitzar una persecució de pel·lícula. Ha passat aquest dilluns a la tarda.

L’home, que conduïa un tot terreny de gamma alta, va fugir de la policia al centre de Blanes. Mentre els agents el perseguien, va circular a tota velocitat fins que va punxar una roda, va provar de fugir a peu i la policia el va poder arrestar. L’home, que venia de Blanes, va ser detingut a Lloret.

La droga, els diners, les plaques i altres objectes intervinguts.
La droga, els diners, les plaques i altres objectes intervinguts.

A dins del cotxe, amagada en dues maletes, hi portava droga per valor de 84.000 euros. I no només això. Els agents també li van trobar 20.500 euros en efectiu, 100 rubles russos i tres jocs de matrícules falses (que fixava amb imants al damunt de les originals).

Una de les maletes plena de capdells de marihuana
Una de les maletes plena de capdells de marihuana

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Lloret, Jordi Sais, explica que “en rebre l’avís de la policia de Blanes, es van activar diferents unitats i es va poder interceptar el cotxe a Sa Boadella, a dins es van trobar 15 kg de marihuana i objectes per traficar, i es va procedir a detenir l’únic ocupant i conductor”.

El detingut feia servir plaques falses de matrícula
El detingut feia servir plaques falses de matrícula

Al detingut se l’acusa de delictes contra la salut pública, falsificació de documentació, conducció temerària, resistència i desobediència a agents de l’autoritat, així com conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el corresponent permís per fer-ho.

Com que quan el van detenir no portava cap documentació al damunt, la policia li va prendre les empremtes dactilars i les ha enviades a les autoritats de Lituània perquè en confirmin la identitat.

L’home ha passat la nit a les garjoles de comissaria i aquest dimarts ha passat a disposició judicial. Després de prendre-li declaració, el jutjat l’ha enviat a presó.

spot_img

El + Vist