Dimecres, 24 febrer 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Un moment del vídeo

Un vídeo per conscienciar sobre l’Alzheimer

El centre de dia El Mar de Lloret ha fet un vídeo per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, que va ser aquest dilluns.

Un moment del vídeo

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

El centre de dia El Mar de Lloret ha fet un vídeo per commemorar el Dia Mundial de l’Alzheimer, que va ser aquest dilluns.

La psicòloga del centre, Ana Cuesta, explica que tant els usuaris com l’equip dels professionals s’hi han implicat molt.

Tal com ha comentat Ana Cuesta, el lema escollit ha estat Amb la música tot és diferent, ja que està demostrat que les teràpies musicals són molt beneficioses per a les persones que pateixen Alzheimer.

centre de dia el mar preparant video
Elaborant el vídeo (Centre de dia El Mar)

A banda dels beneficis que aporta per als usuaris fer activitats com l’elaboració d’aquest vídeo, un dels objectius és arribar al màxim de persones possibles per conscienciar sobre la malaltia de l’Alzheimer.

Els usuaris van escollit una cançó de Chayanne i la fisioterapeuta els va crear una coreografia. Ara estan enllestint els últims detalls per publicar-lo aviat a les xarxes socials del centre.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.