6.9 C
Lloret de Mar

Una 40a de famílies de Lloret i altres municipis seran ateses al centre que Pas a Pas ha inaugurat al Rieral

El centre atendrà infants i joves amb autisme, però també oferirà altres serveis, com formació i grups de pares. La inauguració es va fer aquest dissabte.

Darreres Notícies

Aquest dissabte s’ha inaugurat la nova seu de l’associació Pas a Pas, per a persones amb autisme. El local està situat al barri del Rieral i dona suport a famílies de Lloret i d’arreu del territori, tal com destaca l’alcalde, Jaume Dulsat.

El centre atendrà una 40a d’infants i joves amb autisme, però també oferirà altres serveis, com formació i grups de pares. Ho ha explicat la presidenta de l’entitat, Eva Palau.

Shalom va entregar els diners recaptats en la Quina de Cap d’Any (NRLL)

El secretari, Ignasi García, remarca que aconseguir obrir aquest centre ha estat possible gràcies a la gran col·laboració que han rebut, tant de l’administració com de la ciutadania, des que van constituir-se com a associació, ara fa un any. Per conèixer un dels casos de famílies usuàries, a l’arxiu adjunt podeu escoltar el cas de la Núria Aubanell, que és la mare d’una nena amb Transtorn d’Espectre Autista (TEA).

El nou centre de Pas a Pas, de 80 metres quadrats, compta amb tres aules amb tot tipus de material, tal com comenta la coordinadora, Neus Utges.

El TEA afecta l’1% de la població. És un dels aspectes que comenta Mario Montero, de la Càtedra d’Autisme de la Universitat de Girona.

L’associació Pas a Pas treballa, des de fa un any, per a les persones amb autisme, amb l’objectiu de fomentar-ne la inclusió social, defensar els seus drets i millorar la qualitat de vida.

spot_img

El + Vist