13.8 C
Lloret de Mar

Una 50a d’esportistes de la selecció paralímpica d’atletisme d’Ucraïna s’entrenen a Lloret de Mar

L'estada acaba demà dijous, el mateix dia que s'inaugurarà la zona de raqueta municipal amb la presència del secretari general de Turisme.

Uns quants atletes ucraïnesos, entrenant a les pistes
Uns quants atletes ucraïnesos, entrenant a les pistes

Darreres Notícies

Lloret de Mar és la seu de l’entrenament de la selecció paralímpica d’atletisme d’Ucraïna fins demà dijous.

servicios profesionales jimenez

L’estada a la vila s’ha allargat dues setmanes, des de principis de desembre fins ara, amb una 50a d’esportistes –alguns dels quals amb cadira de rodes- i vuit entrenadors. La regidora d’Esports, Ana García-Castany, creu que és molt positiu per a la destinació acollir un esdeveniment com aquest i assegura que els ucraïnesos han quedat molt satisfets amb Lloret de Mar.

Els entrenaments es fan a les pistes d’atletisme fins demà. I, precisament demà dijous, s’inaugura formalment l’àrea de raqueta municipal. El complex esportiu, situat al costat de la piscina, es van posar en marxa a l’estiu –en concret, a principis de juliol- i, segons la regidora, tenen molt bon rendiment.

Les pistes de pàdel, al juliol (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’àrea de raqueta està formada per sis pistes de pàdel, tres de tennis i una pista multiesportiva. El projecte s’emmarca en el Pla Operatiu de Reconversió Turística, de manera que es va finançar, en bona part, per la Generalitat. El cost total va ser del voltant d’un milió d’euros. Tot i que ja fa mesos que està en funcionament, la inauguració oficial es farà demà a la tarda i comptarà amb la presència del director general de Turisme, Octavi Bono.

En aquests espais, cal recordar que diumenge es faran sessions de tennis i pàdel solidàries amb la Marató de TV3.

I el dia abans, aquest dissabte, la Piscina celebra el 5è aniversari. Ho farà una jornada de portes obertes i amb jocs inflables aquàtics. Ana García-Castany remarca la bona evolució que ha tingut l’equipament des que va obrir les portes el 2014, sobretot des que va passar a gestionar-se des de l’Ajuntament.

La jornada de portes obertes d’aquest dissabte, per celebrar el 5è aniversari de la Piscina, es farà al matí, de deu a dos quarts de dues.

spot_img

El + Vist