22.6 C
Lloret de Mar

Una cursa nadalenca per fomentar l’esport i la solidaritat

Fomentar la pràctica de l’esport a través d’una iniciativa solidària. Aquest és l’objectiu de la cursa Sant Silvestre Popular Lloretenca d’aquest any, organitzada per l’Ajuntament i pel Club d’Atletisme Lloret – La Selva. Una cursa que es farà el 28 de desembre i que aquest cop s’anomena també Cursa de la Dona, tot i que […]

Presentació de la cursa
Presentació de la cursa

Darreres Notícies

Fomentar la pràctica de l’esport a través d’una iniciativa solidària. Aquest és l’objectiu de la cursa Sant Silvestre Popular Lloretenca d’aquest any, organitzada per l’Ajuntament i pel Club d’Atletisme Lloret – La Selva.

Una cursa que es farà el 28 de desembre i que aquest cop s’anomena també Cursa de la Dona, tot i que homes i dones hi participaran plegats. Però dels nou euros que costa la inscripció, un es destinarà a la lluita contra el càncer de mama. La regidora de la Dona, Idoia Saracíbar, espera que això animi la població a participar-hi, sobretot al sector femení.

Per tant, s’espera un increment de participants, tot i que el secretari del club d’atletisme lloretenc, Josep Maria Torres, insisteix que l’objectiu no és aconseguir una gran massa de participants, sinó oferir una cursa de qualitat.

En aquest sentit, Torres defensa que el recorregut escollit, que és el mateix des que va néixer la cursa el 2011, és ideal per a tot tipus de participants, tant si volen córrer com caminar.

Per la seva banda, la presidenta de la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer, Cristina Pané, assegura que la cursa ha de ser un estímul per als malalts i, de retruc, ajudarà a fer una major difusió de la causa.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de l’Ajuntament o bé presencialment al Puntet, a la secció d’Esports, a les oficines de turisme o al centre cívic del Rieral. El cost és de nou euros per als adults i de dos per als nens.

spot_img

El + Vist